Cariere

Bun venit în secțiunea de Cariere. Smartchoice International este agenția de recrutare dedicată conectării profesioniștilor talentați cu joburile visurilor lor. Suntem parteneri cu unele dintre cele mai de succes companii din lume într-o serie de industrii, inclusiv finanțe, fintech, asigurări, consultanță, telecomunicații, grafică, radiodifuziune, semiconductori și multe altele. Portofoliul nostru de clienți cuprinde companii mai mici sau mai mari, motiv pentru care putem oferi oportunități excepționale pentru creștere și dezvoltare!

Caută cele mai recente oferte de joburi din diferite industrii și funcții. Suntem parteneri cu companii de top, mari și mici, pentru a oferi o gamă diversificată de oportunități. Aplică astăzi și faceți următorul pas către cariera visată.

Suntem aici pentru a oferi oportunități fantastice de progres în carieră. Dar uneori nu avem posturi vacante care să se potrivească cu profilul dumneavoastră.
Mai jos puteți să vă trimiteți CV-ul, chiar dacă nu există momentan o poziție disponibilă pentru dumneavoastră.

Vorbiți-ne astăzi despre modul în care vă puteți alătura aventurii noastre globale!

Trimiteți CV-ul

Cariere

"*" indicates required fields

Tipuri de fișiere acceptate: doc, docx, pdf, Max. mărime fișier: 25 MB.
Privacy Notice*

When you submit your details using this form, Smartchoice International will process your information in order to contact you about your enquiry. For full information please read our Privacy Policy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nu căutați oportunități de carieră și doriți să discutați cu noi despre recrutarea pentru compania dumneavoastră?

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare despre agenția noastră de recrutare, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră. Suntem aici să vă ajutăm pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră în carieră.

Mai jos puteți găsi câteva cuvinte din partea candidaților noștri care au ales să își înceapă cariera alături de noi.

Smartchoice International a realizat o muncă splendidă într-un proces de recrutare la care am participat. Luke m-a ținut mereu la curent cu diferitele etape ale procesului și a fost foarte dornic să audă părerea mea și să o comunice într-un mod constructiv către compania recrutoare. Cu toate acestea, în cele din urmă, am decis să nu accept poziția, dar pot recomanda cu toată inima Smartchoice International.

A. H. - Candidat