Servicii oferite de agenția noastră de recrutare

Oferim o gamă cuprinzătoare de soluții de personal pentru a satisface nevoile organizației dumneavoastră, inclusiv recrutare pentru posturi permanente, recrutare pentru posturi temporare și recrutare pentru contracte.

Smartchoice International, cu decenii de experiență în domeniu, se bucură de satisfacția oferită de cunoștințele noastre extinse care acoperă toate sectoarele recrutării în IT și domeniile de afaceri conexe. În timp ce lista de mai jos prezintă câteva dintre sectoarele principale pe care le abordăm, serviciile noastre depășesc cu mult aceste limite. De asemenea, oferim servicii pentru Infrastructură, Inteligență Artificială, Desktop, Comunicații și Telecomunicații, precum și o varietate de domenii din industria non-tehnologică. Vă invităm să ne contactați pentru sfaturi și suport în toate eforturile dumneavoastră legate de recrutare sau căutarea unui loc de muncă. Echipa noastră vă va însoți în fiecare pas al drumului cu următoarele servicii:

Recrutare pentru Posturi Permanente

Găsirea potrivirii perfecte pentru echipa dumneavoastră reprezintă un factor cheie pentru compania dumneavoastră. Serviciul nostru de recrutare pentru posturi permanente se specializează în a vă conecta cu talente de top din industria dumneavoastră. Selectăm cu grijă, evaluăm și alegem candidații care dețin abilitățile și experiența necesare, și care se încadrează în cultura organizației dumneavoastră. Procesul nostru garantează că doar cei mai buni candidați vă sunt prezentati. Cu expertiza noastră, dorim să vă ajutăm să construiți o echipă puternică care să impulsioneze afacerea dumneavoastră înainte.

Staffing Temporar

Când aveți nevoie de suport urgent pentru a gestiona fluctuațiile de sarcini de lucru sau asignări bazate pe proiect, serviciul nostru de recrutare pentru posturi temporare este aici să vă ajute. Oferim profesioniști calificați pentru o gamă variată de poziții temporare în diferite sectoare. Datorită bazei noastre vaste de candidați, putem realiza rapid potriviri între cerințele dumneavoastră și persoanele calificate care sunt pregătite să înceapă imediat. Ne concentrăm să integrăm în echipa dumneavoastră doar candidați care adaugă o valoare reală acesteia.

Recrutare pentru Contracte de Lucru

Pentru proiecte specializate sau asignări pe termen scurt, serviciul nostru de recrutare pentru contracte de lucru vă pune la dispoziție expertiza de care aveți nevoie. Procesul nostru de selecție asigură că veți primi doar persoanele cu experiența necesară pentru a avea un impact imediat. Cu soluțiile noastre de recrutare pentru contracte de lucru, puteți optimiza operațiunile, îmbunătăți rezultatele proiectelor și atinge eficient obiectivele propuse. Putem să vă conectăm imediat cu profesioniști pentru contracte care dețin expertiza tehnică și cunoștințele de domeniu potrivite.

Domenii de Expertiză

Femeie în birou care lucrează cu codul pe două ecrane, purtând un top cu dungi alb-negru

Cloud

Agenția noastră de recrutare este partenerul de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră de recrutare în domeniul cloud. Excelăm în furnizarea de servicii excepționale, fie că este vorba de soluții on-premise, AWS, Azure sau GCP, datorită experienței noastre semnificative și rețelei extinse.

Atât pentru clienți, cât și pentru candidați, avem o expertiză de neegalat atât în ceea ce privește tehnologia, cât și aspectele de afaceri ale adoptării cloud.

Devops

Căutați o agenție de recrutare de încredere specializată în domeniul DevOps? Nu căutați mai departe decât Smartchoice International. Ca expert bine cunoscut în industrie, folosim tehnologie de vârf pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienți și candidați.

CI/CD, Jenkins, Docker, Kubernetes, Ansible, Terraform și multe alte seturi de abilități adaptate.

Om în cămașă cu ochelari așezat într-un mediu întunecat de birou tastând la un computer într-un birou
Aproape de un ecran Macbook care prezintă o diagramă circulară și un grafic cu bare

Date

De la RDBMS tradiționale precum Oracle, Sybase și Sql Server la Big Data, NoSql, BI și Știința datelor / Învățarea automată, datele se află în centrul strategiei IT a tuturor companiilor.

Smartchoice poate oferi talente de piață, precum și cele mai bune oportunități de pe piață.

Mobil

Indiferent dacă este vorba de bănci înființate, organizații Fintech emergente sau companii majore de media și comerciale, Smartchoice poate satisface cererea tot mai mare pentru cele mai bune talente și poziții de transformare mobilă și digitală de pe piață.

O femeie stă la un computer cu două ecrane care arată un proiect UX folosind machete mobile cu un coleg îndreptat spre ecran
Un bărbat în ochelari și o cămașă cu carouri stă la un birou de lemn cu două ecrane de computer, ambele ferestre afișând codul în timp ce lucrează la un proiect

Dezvoltare

Front end, Back end, Web, Full stack sau chiar programare încorporată și de nivel scăzut: La Smartchoice acoperim totul.

Indiferent dacă sunteți un dezvoltator Java, C ++, C # sau Javascript care lucrează pentru muncă sau un manager de angajări care construiește o aplicație mondială … putem să vă acoperim toate nevoile.

Livrare de proiect

Toate proiectele au nevoie de proiectare, planificare, gestionare și livrare adecvate. De la arhitecți de soluții de nivel înalt la manageri de programe și proiecte, personalul PMO și cei mai buni analiști de afaceri, Smartchoice acoperă toate aspectele legate de livrarea proiectelor atât de la angajare, cât și de la rol.

Doi bărbați într-un birou, unul stând la un birou, altul arătând spre ecranul computerului
Un bărbat stă la un birou, cu vedere din spate, prezentând două laptopuri și un ecran mai mare, dintre care două arată cod, iar al treilea afișează date

SAP

Când vine vorba de SAP, oferim asistență completă care acoperă toate domeniile sale, inclusiv tehnologiile cloud S4 HANA, ECC și SAP, plasând profesioniști în roluri variate de la (dar fără a se limita la) specialiștii de bază și ABAP, până la consultanții și analiștii funcționali SAP până la
Managerii de proiecte, schimbări, reduceri, teste și programe din toată Europa.

Intrați în legătură cu consultanții noștri

Esti gata?

Dați click pe butonul de mai jos și programați o ședință de consultanță gratuită cu unul dintre experții noștri. Permiteți-ne să înțelegem nevoile dumneavoastră de recrutare.