Domenii de specialitate

Doi colegi stau împreună la un birou alb privind o tabletă, în fundal alți doi colegi discută

Smartchoice este mândră că are o experiență de zeci de ani care acoperă toate sectoarele de recrutare în IT și domeniile de afaceri conexe. Mai jos sunt câteva dintre domeniile-cheie pe care le acoperim, însă serviciul nostru nu se limitează la aceste domenii, ci și la: infrastructură, AI, desktop, comunicări și telecomunicații și multe domenii de afaceri nespecifice tehnologiei. Nu ezitați să ne contactați pentru sfaturi cu privire la toate nevoile dvs. de angajare sau de căutare a unui loc de muncă.

O femeie într-un birou care lucrează cu codul pe două ecrane, purtând un top cu dungi alb-negru

Cloud

Fie că este La fața locului sau prin AWS, Azure sau GCP, Smartchoice deține atât experiența, cât și rețeaua pentru a vă satisface toate nevoile în sectorul cloud emergent.

Atât pentru clienți, cât și pentru candidați, avem o expertiză de neegalat atât în ceea ce privește tehnologia, cât și aspectele de afaceri ale adoptării cloud.

Devops

Smartchoice este expertă în sectorul DevOps. Utilizarea celor mai noi tehnologii atât pentru clienți, cât și pentru candidați pentru a asigura livrarea fără probleme între echipa de dezvoltare și operațiuni.

CI/CD, Jenkins, Docker, Kubernetes, Ansible, Terraform și multe alte seturi de abilități adaptate.

Un bărbat îmbrăcat în cămașă și purtând ochelari stând într-un mediu obscur de birou tastează la un computer la birou
În apropierea unui ecran Macbook care prezintă o diagramă circulară și un grafic cu bare

Date

De la RDBMS tradiționale precum Oracle, Sybase și Sql Server la Big Data, NoSql, BI și Știința datelor/Învățarea automată, datele se află în centrul strategiei IT a tuturor companiilor.

Smartchoice poate oferi talente de piață, precum și cele mai bune oportunități de pe piață.

Mobil

Indiferent dacă este vorba de bănci înființate, organizații Fintech emergente sau companii majore de media și comerciale, Smartchoice poate satisface cererea tot mai mare pentru cele mai bune talente și poziții de transformare mobilă și digitală de pe piață.

O femeie stă la un computer cu două ecrane care arată un proiect UX folosind machete mobile cu un coleg îndreptat spre ecran
Un bărbat care poartă ochelari și o cămașă în carouri stă la un birou din lemn cu două ecrane de computer, ambele ferestre afișând codul în timp ce lucrează la un proiect

Dezvoltare

Front end, Back end, Web, Full stack sau chiar programare încorporată și de nivel scăzut: La Smartchoice acoperim totul.

Indiferent dacă sunteți un dezvoltator Java, C ++, C # sau Javascript care lucrează pentru muncă sau un manager de angajări care construiește o aplicație mondială … putem să vă acoperim toate nevoile.

Livrare de proiecte

Toate proiectele au nevoie de proiectare, planificare, gestionare și livrare adecvate. De la arhitecți de soluții de nivel înalt la manageri de programe și proiecte, personalul PMO și cei mai buni analiști de afaceri, Smartchoice acoperă toate aspectele legate de livrarea proiectelor atât pe bază de angajare, cât și de rol.

Doi bărbați într-un birou, unul stând la un birou, altul arătând spre ecranul computerului
Un bărbat stă la un birou, cu vedere din spate, prezentând două laptopuri și un ecran mai mare, dintre care două arată cod, iar al treilea afișează date

SAP

Când vine vorba despre SAP, oferim asistență completă care acoperă toate domeniile sale, inclusiv tehnologiile cloud S4 HANA, ECC și SAP, plasând profesioniști în roluri variate de la (dar fără a se limita la) specialiștii de bază și ABAP, până la consultanții și analiștii funcționali SAP până la
Managerii de proiecte, schimbări, reduceri, teste și programe din toată Europa.